Jeugdblaasorkest met majorettes uit Mieścisko in De Bilt

Gezamenlijk optreden Koninklijke Biltse Harmonie en Młodzieżowa Orkiestra Dęta op Koningsdag

Het jeugdblaasorkest Młodzieżowa Orkiestra Dęta en de majorettes uit Miescisko waren eind april te gast bij de Koninklijke Biltse Harmonie.
Het orkest liep op Koningsdag met de Marchingband van de KBH mee bij de muzikale rondgang door De Bilt. Orkest en majorettes verzorgden een optreden in de pauze van het Oranje Concours.
Donderdag was tijd voor wat ontspanning. De kinderen maakten in Amsterdam een rondvaart en een wandeling in het centrum. Vrijdagmorgen stond de Piramide in Austerlitz op het programma nadat de kinderen in een quiz vijftien vragen hadden beantwoord over De Bilt en Nederland. De drie beste werden beloond met een kleine attentie. Vrijdagmiddag hebben de jeugdleden van beide orkesten bij FC De Bilt gestreden in een zeskamp. Zij hebben na afloop pannenkoeken gegeten, een oer-Hollands gerecht dat je als buitenlandse gast niet mag missen. ’s Avonds werd de week afgesloten met een klein concert voor leden van de KBH en genodigden, waaronder de burgemeester. Het was een gezellige en informele avond. Beide orkesten en de majorettes hebben zich van hun beste kant laten zien.
Met dit bezoek is opnieuw de goede band die onze gemeente heeft met Miescisko verstevigd. Het zou zo
maar kunnen dat er in de nabije toekomst een nieuwe ontmoeting kan plaatsvinden.
De stichting Razem en de KBH kijken met trots terug op de geslaagde week.

Zie hier voor foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.