Garageverkoop in Maartensdijk op 23 april 2016

Rommelmarkt in Maartensdijk voor goed doel.

Zaterdag 23 april 2016 organiseert Stichting Razem De Bilt  een garageverkoop.  De opbrengst zal worden besteed aan goede doelen in Mieścisko, de Poolse partnergemeente van De Bilt. De afgelopen jaren werden o.a. de kleuterschool, ouderenwerk en bibliotheek daar gesteund.

Voor brocante,  curiosa,  serviesgoed, koperwerk, kleding en speelgoed, boeken en płaten, koffers en tassen, bijzonder mooie handgemaakte kaarten, kleine meubels en nog veel meer kunt U op 23 april a.s. weer terecht op de boerderij van de familie Kemp in Maartensdijk.

Garageverkoop 23 april  2016
De verkoop start om 10:00 uur en duurt tot 15:00 uur.
Achterweteringseweg 50
3738 MA‎ Maartensdijk

 

Garageverkoop Maartensdijk De Bilt Rommelmarkt

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Ook bij slecht weer kunt U terecht!  De markt is overdekt.

Stichting Razem

Stichting Razem onderhoudt voor de gemeente De Bilt al ruim 20 jaar de contacten op cultureel en sociaal gebied tussen de inwoners van de gemeente Mieścisko in Polen en  De Bilt

Koningsdag 2016

Het jeugdblaasorkest van Mieścisko komt in april met de majorettes naar De Bilt.

Het orkest loopt op Koningsdag met de Marchingband van de Koninklijke Biltse Harmonie (KBH) mee bij de muzikale rondgang door De Bilt. Orkest en majorettes zijn ook te bewonderen in de pauze van het Oranje Concours.

Het orkest brengt een tegenbezoek aan de KBH, nadat vorig jaar met het Klein Harmonieorkest van de KBH  in Mieścisko van zich liet horen bij de viering van het 20-jarige jubileum van onze stedenband.

Zoals ieder jaar werd ook dit jaar in Groenekan een gezellige tuinmarkt voor goede doelen gehouden.

De Bilt bestaat uit de volgende woonkernen:

De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Grienekan, Westbroek en Hollandsche Rading

Miescisko

De gemeente Mieścisko ligt in het westen van Polen, in de provincie Groot-Polen (in het pools: wojewódstwo Wielkopolskie), ongeveer 60 km ten noorden van de grote stad Poznań. Het is een plattelandsgemeente met iets meer dan 6.000 inwones, verspreid over 22 kernen met een gezamenlijke oppervlakte van 135,62 km2.